André Hazes weer vrijgezel

Anp 403224586

Bridget Maasland en André Hazes hebben besloten om uit elkaar te gaan. Dat bevestigen de twee tegenover RTL Boulevard. Alle aandacht voor hun relatie was de doodsteek. "Door de druk die op onze relatie lag en alle aandacht die ervoor was, hebben we besloten om er een punt achter te zetten", zo laten ze weten.

Zowel het management van Bridget als dat van André is maandag niet bereikbaar voor commentaar. Het nieuws van de breuk kwam zondag aan het licht toen Evert Santegoeds in Shownieuws vertelde dat de liefde voorbij was en dat André vrijdag, op Valentijnsdag, zijn spullen bij Bridget zou hebben opgehaald.

De twee, door sommige media al liefkozend 'Brazes' genoemd, maakten in november wereldkundig dat ze een relatie hadden.

De start was direct behoorlijk turbulent voor het koppel. Een dag voordat André onthulde dat hij voor Bridget was gevallen, werd bekend dat zijn relatie met Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje André, was gestrand. De media zaten bovenop het nieuws en sommige gingen volgens het koppel te ver. Zo schreef Privé dat de twee jaren geleden al intiem waren op de bruiloft van Patty Brard. Bridget noemde het een leugen en spande een kort geding aan, maar verloor. Kort daarvoor schikte de zanger om een cover van het weekblad waarop zijn zoontje stond.

André (26) en Bridget (45) staken ondertussen hun liefde niet onder stoelen of banken. Regelmatig postten ze foto's van elkaar op sociale media. Vorige maand nog omschreef Bridget André als "de liefde van haar leven".

Foto: ANP Kippa