Gezocht: iemand die gehaat wil worden door Robbie Williams

Anp 327365822

Vacature-alert! Robbie Williams zoekt iemand die hij tot op het bot mag gaan haten. O ja: het is wel een vrijwilligersfunctie. Gek verhaal? Klopt! Maar we leggen het graag even aan je uti.

Tot begin dit jaar gunden Robbie Williams en Liam Gallagher van Oasis elkaar jarenlang het licht in de ogen niet. Maar: de twee hebben hun ruzie bijgelegd en daarom heeft Robbie nu geen aartsvijand meer. Tijd voor een nieuwe, dus!

"Hoe goed is Oasis? Mijn langlopende vete met Liam is voorbij. Er is nu alleen nog maar onwijs veel respect en ik ben weer de fan die ik vroeger was", bekent hij aan de Daily Mail. "Het is leuk, ik ben er blij mee. Maar ik moet nu iemand anders vinden om te haten. Er moet een groot gat gevuld worden", grapt hij.

Allemaal leuk en aardig, maar wij halen nog graag even oude koeien uit de sloot. Want hoe kwam die ruzie nou ook alweer? De vete begon tijdens de uitreiking van de Brit Awards in 2000, toen de Take That-zanger zijn Oasis-collega voor 100.000 pond uitdaagde om hem in de boksring klappen te geven. Tja, dat is misschien ook niet de meest gangbare manier van vrienden maken...

Foto: EPA