Nieuwe bijbaan voor Sanne Hans

Anp 349247944

In het nieuwe seizoen van The Voice Kids neemt Sanne Hans plaats op één van de rode draaistoelen van de jury. Eerder was de zangeres al als jurylid te zien in drie seizoenen van The Voice of Holland. Het nieuwe seizoen van de talentenjacht start vrijdag 6 maart bij RTL4. Ook maakt dan een nieuw presentatieduo zijn debuut: Jamai Loman en Martijn Krabbé.

Naast Sanne Hans maken Ali B, Anouk en Marco Borsato de bezetting op de vertrouwde rode zetels compleet. Jamai Loman is ook geen onbekende in het team van The Voice. In vorige seizoenen zorgde Jamai voor sfeer als backstage reporter bij The Voice of Holland. Nu presenteert hij voor het eerst het programma naast Martijn Krabbé.

In vijf afleveringen Blind Auditions is te zien hoe de kinderen, tussen de acht en zestien, de coaches proberen te overtuigen om te draaien. De talenten die door gaan strijden in twee Battle-afleveringen tegen elkaar om een plek in de Sing-Off. In deze aflevering bepalen de coaches met welk talent ze de strijd in de finale aangaan, die plaatsvindt op vrijdag 1 mei. Het winnende talent krijgt een Voice-bokaal en een studiebeurs van 25.000 euro.

Foto: ANP Kippa