Problemen voor Britney Spears

Anp 356888536

Britney Spears liet zich afgelopen voorjaar opnemen in een kliniek om te werken aan haar mentale problemen. Een van de dingen waar de 37-jarige zangeres mee worstelt, is een laag zelfbeeld. In een post op Instagram deelt Britney oefeningen die ze doet om daarmee om te kunnen gaan.

De zangeres plaatste een video en foto's van de ingewikkelde poses die ze doet. Zo is te zien hoe ze balanceert op het lichaam van haar trainer. "De manier waarop je tegen jezelf praat en de lichaamshouding die je aanneemt, heeft effect op je stemming", schrijft Britney. "Ik heb problemen met zelfvertrouwen en daardoor heb ik een kromme houding. Deze oefeningen helpen me dagelijks om sterker te worden en ze zijn nog leuk ook."

Britney merkt het verschil al. "Ik voel me elke keer als ik ze doe zo anders omdat ik niet gewend ben aan het gevoel van een rechte rug."

De zangeres, die de afgelopen jaren meerdere keren kampte met mentale problemen, verbleef in april een maand in een kliniek. Wat er precies aan de hand was, is niet duidelijk.

Foto: AFP