UPDATE: Alanis Morissette komt naar Nederland

Anp 360773989

Ter ere van het 25-jarig bestaan van haar album Jagged Little Pil treedt de Canadese zangeres Alanis Morissette eind februari op in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Dat maakte concertorganisator MOJO dinsdag bekend.

Het wordt een akoestische uitvoering van de plaat die hits als IronicYou Oughta Know en Hand In My Pocket bevat. Alanis won er in 1995, toen het album uitkwam, onder meer een Grammy voor Album van het Jaar mee. In totaal zijn er wereldwijd ruim 33 miljoen exemplaren van Jagged Little Pil verkocht.

Maak snel een plekje vrij in je agenda, want al op 24 februari aanstaande staat Alanis op de planken. De kaartverkoop begint komende vrijdag.

UPDATE:
Geen tickets voor komende maandag kunnen bemachtigen? Geen paniek! Concertorganisator MOJO heeft vandaag aangekondigd dat Alanis op 6 oktober wederom naar Nederland komt, voor haar eerste concert in de Ziggo Dome ooit.

De kaartverkoop voor het concert in Amsterdam begint volgende week vrijdag. 

Maandag is de zangeres dus ook al in Amsterdam. Dan staat ze in een uitverkocht Carré met een akoestische uitvoering van Jagged Little Pill, zoals je hierboven kunt lezen.

Foto: AFP